Dr Dejan Panic

Dr Dejan Panić Pedijatar, načelnik Odeljenja neonatologije, Univerzitetska dečija klinika Tiršova

Diplomirao je na medicinskom fakultetu u Novom Sadu gde završava diplomske akademske studije iz oblasti neonatologije i specijalizaciju iz oblasti pedijatrije. Na Medicinskom fakultetu Univerziteta u Beogradu položio ispit iz uže specijalizacije iz dečije kardiologije. Od 2008. do 2021.godine bio zaposlen na Odeljenju neonatologije Kliničkog centra Vojvodine, gde je od 2019. godine bio načelnik odeljenja neonatologije. Od 2021. godine prelazi na Univerzitetsku kliniku u Beogradu – Tiršova, na Odeljenje neonatologije gde je načelnik Odeljenja poluintenzivne nege i Odeljenja neonatologije. Član je više pedijatrijskih, neonatoloških i kardioloških udruženja.
Dr Dejan Panić Pedijatar, Univerzitetska klinika u Beogradu – Tiršova, Odeljenje neonatologije gde je načelnik Odeljenja poluintenzivne nege i Odeljenja neonatologije.

Mladi roditelji su okruženi morem informacija kada su u pitanju urinarne infekcije kod beba. Veoma dostupan internet, socijalne mreže i u bliskoj budućnosti veštačka inteligencija pretenduju da preuzmu značajnu ulogu...

Oktal - Multimam Jan24 Side
Esensa DevitinD3k1
Esensa Propomint
Femibion
Femibion 2
Femibion
Femibion 1 i 2
Femibion 1 i 2
Dynamic.rs
Dynamic.rs
Najnoviji članci

Propomint – Bez bola u grlu kod dece i odraslih na prirodan način

Veliki kašalj ili pertusis – 3 faze bolesti

Kako se menja unutrašnji svet šestogodišnjaka – 14 veština

6 razloga zašto dete treba voditi u kupovinu

Mogućnosti drugog porođaja, ako je prethodni bio carskim rezom