Druženje sa Trudnicama – Budite Multi Mam Zvezda Meseca u 2020. Godini!

0

Drage Trudnice, u 2020.godini pokrećemo DARIVANJE „Multi-Mam Zvezda Meseca“! Od vaših pristiglih fotografija biraćemo svakog meseca jednu fotografiju koja će biti Zvezda Meseca, objavljivati je i nagraditi proizvodima Multi Mam (Multi-Mam balm ili Multi-Mam lanolin).

Svaka tri meseca kreiraćemo i fotolajder od najuspešnijih i najkreativnijih fotografija i tako ulepšati svima nama trenutke i biti sjajna uspomena!

Za prijavu potrebno je:

– zapratiti @trudnoca_i_zdravlje i @odglavedopete_ ILI

https://www.facebook.com/trudnocaizdravlje.rs/?ref=bookmarks  i https://www.facebook.com/0dglavedopete/

– tagovati ispod ovog posta jednu trudnicu

– poslati na email harmoniabeograd@gmail.com:

  • Ime i prezime trudnice koja šalje fotografiju,
  • Najviše 3 fotografije,
  • Mesto stanovanja i mobilni telefon (kontakt telefon).

Slanjem fotografija i podataka smatraće se da ste saglasni da se fotografije mogu objaviti na sajtu www.trudnocaizdravlje.rs, i njegovim pratećim društvenim mrežama i Yotube kanalu Trudnoća i zdravlje. Primljene fotografije za fotokonkurs, Udruženje Harmonia ne može ustupati drugim licima ni organizacijama, već se mogu objaviti samo na portalu Trudnoća i zdravlje i pratećim društvenim mrežama i Youtube kanalu Trudnoća i zdravlje. Fotokonkurs važi za teritoriju Srbije.

Dojenje DA!

MULTI MAM BALM i MULTI-MAM LANOLIN su tu za mame, kao podrška dojenju!  @odglavedopete_

Šaljite vaše fotografije za svaki mesec u 2020.godini –zaključno sa 20.u mesecu,  budite ZVEZDA MESECA  i uživajte u druženju!

Share.

About Author

Comments are closed.