Multi – Gyn Proizvodi za Intimnu Negu Žene

Multi Qyn proizvodi za intimnu negu žene

Vođenje računa o pravilnoj intimnoj higijeni znači sprečavanje potencijalnih vaginalnih problema, kao i očuvanje kompletnog zdravlja žene.

Da li se intimna higijena žene u trudnoći razlikuje od higijene pre trudnoće?

Higijena genitalne regije u trudnoći ne treba da se razlikuje od higijene pre trudnoće. Dovoljno je jedanput dnevno pranje sredstvima koje žena inače koristi, i preporučuje se da to budu prikladna sredstva za intimnu regiju.

Multi - Gyn Proizvodi za Intimnu Negu Žene

 

Multi-Gyn proizvodi

Štite i obnavljaju normalnu vaginalnu mikrofloru. Ako je vaginalna flora u ravnoteži, ona je prirodno zaštićena od bakterija i gljivica koje uzrokuju tegobe. Kada se vaginalna flora poremeti, razviju se tegobe poput  peckanja, svraba, pojačanog vaginalnog sekreta, neprijatan miris ili suvoća. Multi-Gyn proizvodi poboljšavaju vašu prirodnu mikrofloru, tako što pospešuju rast korisnih bakterija.

Multi-Gyn ima kompletan asortiman proizvoda za intimnu negu. Preporučujemo proizvode za lečenje i prevenciju vaginalnih tegoba kao što su svrab, suvoća vagine, pojačan sekret ili neprijatan miris, kod bakterijskih vaginoza ili kandide.

Predstavićemo vam samo deo proizvoda iz kolekcije MULTI – GYN. Sve proizvode možete pogledati OVDE.

 

Za intimnu negu žene

Multi-Gyn ActiGel – Prevencija i terapija vaginalnih tegoba. 

Pruža direktno olakšanje od vaginalnih tegoba; Smanjuje neprijatan miris i sekret; Ima direktan umirujući efekat na svrab i iritaciju; Prevencija i terapija bakterijskih vaginoza (BV)-

 

 

 

Za intimnu negu žene

Multi-Gyn FloraPlusLeči i sprečava gljivične vaginalne infekcije.

Oslobađa od svraba, iritacije, neprijatanog mirisa i sekreta; Prebiotska stimulacija laktobacila; Sprečava (ponovnu) infekciju kandidom.-

 

 

 

 

 

Za intimnu negu žene

Multi-Gyn FemiWash – Za blagu intimnu higijenu bez sapuna. 

Izuzetno blag, siguran i ne izaziva iritaciju; Uravnotežen pH, bez parfema, konzervansa; Samo za upotrebu u intimnoj regiji

 

 

 

 

Za intimnu negu žene

Multi-Gyn Compresses 

Trenutno oslobađaju od tegoba u spoljašnjoj intimnoj regiji (epiziotomije, hemoroidi i analne fisure). Umirujuće deluju na oštećeno tkivo, svrab i iritacij Smanjuju otok i sprečavaju nastanak infekcije. Potpomažu prirodni proces izlečenja kože.

 

 

 

 

Multi- Gyn proizvodi rade na rebalansu normalne vaginalne flore, nemaju uticaja na ostatak vašeg tela i nemaju poznatih neželjenih efekata. Saznajte više o tome kako Multi- Gyn proizvodi deluju i kakav uticaj imaju na Vaše telo!

PROMO 

Oktal Pharma Beograd je jedna od vodećih zastupničkih kompanija na tržištu Srbije.
Preporučujemo vam...