Multi – Gyn Proizvodi za Intimnu Negu Žene

Multi Qyn proizvodi za intimnu negu žene

Vođenje računa o pravilnoj intimnoj higijeni znači sprečavanje potencijalnih vaginalnih problema, kao i očuvanje kompletnog zdravlja žene.

Da li se intimna higijena žene u trudnoći razlikuje od higijene pre trudnoće?

Higijena genitalne regije u trudnoći ne treba da se razlikuje od higijene pre trudnoće. Dovoljno je jedanput dnevno pranje sredstvima koje žena inače koristi, i preporučuje se da to budu prikladna sredstva za intimnu regiju.

Multi - Gyn Proizvodi za Intimnu Negu Žene

 

Multi-Gyn proizvodi

Štite i obnavljaju normalnu vaginalnu mikrofloru. Ako je vaginalna flora u ravnoteži, ona je prirodno zaštićena od bakterija i gljivica koje uzrokuju tegobe. Kada se vaginalna flora poremeti, razviju se tegobe poput  peckanja, svraba, pojačanog vaginalnog sekreta, neprijatan miris ili suvoća. Multi-Gyn proizvodi poboljšavaju vašu prirodnu mikrofloru, tako što pospešuju rast korisnih bakterija.

Multi-Gyn ima kompletan asortiman proizvoda za intimnu negu. Preporučujemo proizvode za lečenje i prevenciju vaginalnih tegoba kao što su svrab, suvoća vagine, pojačan sekret ili neprijatan miris, kod bakterijskih vaginoza ili kandide.

Predstavićemo vam samo deo proizvoda iz kolekcije MULTI – GYN. Sve proizvode možete pogledati OVDE.

 

Za intimnu negu žene

Multi-Gyn ActiGel – Prevencija i terapija vaginalnih tegoba. 

Pruža direktno olakšanje od vaginalnih tegoba; Smanjuje neprijatan miris i sekret; Ima direktan umirujući efekat na svrab i iritaciju; Prevencija i terapija bakterijskih vaginoza (BV)-

 

 

 

Za intimnu negu žene

Multi-Gyn FloraPlusLeči i sprečava gljivične vaginalne infekcije.

Oslobađa od svraba, iritacije, neprijatanog mirisa i sekreta; Prebiotska stimulacija laktobacila; Sprečava (ponovnu) infekciju kandidom.-

 

 

 

 

 

Za intimnu negu žene

Multi-Gyn FemiWash – Za blagu intimnu higijenu bez sapuna. 

Izuzetno blag, siguran i ne izaziva iritaciju; Uravnotežen pH, bez parfema, konzervansa; Samo za upotrebu u intimnoj regiji

 

 

 

 

Za intimnu negu žene

Multi-Gyn Compresses 

Trenutno oslobađaju od tegoba u spoljašnjoj intimnoj regiji (epiziotomije, hemoroidi i analne fisure). Umirujuće deluju na oštećeno tkivo, svrab i iritacij Smanjuju otok i sprečavaju nastanak infekcije. Potpomažu prirodni proces izlečenja kože.

 

 

 

 

Multi- Gyn proizvodi rade na rebalansu normalne vaginalne flore, nemaju uticaja na ostatak vašeg tela i nemaju poznatih neželjenih efekata. Saznajte više o tome kako Multi- Gyn proizvodi deluju i kakav uticaj imaju na Vaše telo!

PROMO 

Preporučujemo vam...
Prirodno lečenje ureaplazme
Prirodno lečenje ureaplazme je preporučeno pored antibiotika
Zašto je prirodno lečenje ureaplazme preporučeno pored antibiotika? Upotreba antibiotika je neophodna. Ali poželjno je u lečenju vaginalnih bakterijskih infekcija uključiti i prirodne preparate na biljnoj bazi. Prirodno lečenje ureaplazme Koja je uloga eteričnih ulјa aromatičnih bilјaka sa antibakterijskim, antifungalnim, antivirusnim i citotoksičnim svojstvima? Vaša terapija kod prirodnog lečenja ureaplazme…