REVALID – Stimulišući šampon protiv opadanja kose

revalid

Revalid sadrži Redensyl, koji naučno dokazano stimuliše rast kose smanjujući njeno opadanje.

Revalid, stimulišući šampon

Opadanje kose je problem koji muči i žene i muškarce. Kako možemo zaustaviti proces opadanja kose i osnažiti folikule? Jer, sve dok je folikul dlake živ, stanje se može popraviti adekvatnom negom i odgovarajućim terapijama.

revalid
Šamponi za kosu čija je primarna uloga čišćenje kose i kože glave mogu imati i dodatno dejstvo.

Koliko kose opada u normalnom ciklusu rasta dlake?

Normalan ciklus rasta dlake podrazumeva rast, odmor i opadanje. Osobe koje imaju zdravu kosu gube između 70 i 100 dlaka dnevno.

Šta je razlog proređivanja kose?

Gubitak veći od ovoga može izazvati proređivanje kose ili ćelavost. Potrebno je obratiti pažnju da li je ovaj proces kratkotrajan ili se dešava u dužem vremenskom periodu, jer se opadanje kose javlja kao jedan od prvih simptoma kod oko 100 različitih bolesti. Ukoliko opadanje kose traje u dužem periodu važno je konsultovati stručnu javnost – lekare i farmaceute.

revalid (
Psihološki problemi i stres, neadekvatna ishrana i određene bolesti, nasledni faktor,
hormonske promene i drugi razlozi mogu dovesti do opadanja i proređivanja kose.

Nakon porođaja često se kao posledica hormonskog statusa javlja takozvano postpartalno opadanje kose. U najvećem broju slučajeva traje 5-6 meseci, a nakon toga se kosa vraća u prvobitno stanje. Ipak, kod izvesnog broja porodilja kosa se ne obnavlja i potrebno joj je obezbediti dodatnu negu.

revalid
Sredstva koja se koriste za osnaživanje folikula dlake i utiču na smanjenje opadanja kose, deluju protivupalno, ishranjuju dodatno folikul i povećavaju prokrvljenost i ishranu kože glave.

Revalid®, šampon, serum i kapsule, proizvodi protiv opadanja kose

Revalid® je švajcarska linija proizvoda protiv opadanja kose. Sastoji se iz tri proizvoda: šampona, seruma i kapsula, koji omogućavaju negu kose spolja i iznutra.

Revalid® šampon i serum  služe za tretiranje kose spolja. Revalid® kapsule predstavljaju negu iznutra i sadrže optimalne koncentracije vitamina, minerala i amino kiselina koje će vašu kosu ojačati iznutra, dajući potporu za sintezu keratina, strukturnog proteina kose.

revalid
Serumi se koriste tako što se pažljivo utrljavaju u koren dlake tako što se ukapaju na deo kože glave pogođen opadanjem kose.

Koliko vremena je potrebno za oporavak kose?

Zahvaljujući Redensyl® aktivnom sastojku kao i švajcarskoj artemisiji, vaša kosa će nakon tri meseca svakodnevne primene sva tri proizvoda Revalid® imati do 28000 novih dlaka, što je potvrđeno kliničkim ispitivanjem.

Oživite vašu kosu uz pomoć linije proizvoda Revalid®.

Promo članak

Preporučujemo vam...
Preparati na bazi zobi
Preparati na bazi zobi su idealni za negu osetljive kože
Preparati na bazi zobi su od davnina korišćeni u nezi kože. Brašno zobi se dodavalo kupkama i kremama kako bi se umirio svrab, ali i ublažila suvoća i iritacija kože.Za fragilnu kožu – preparati na bazi zobi Koža nije samo najveći, već je i izuzetno kompleksan ljudski organ. Kada govorimo…
Petar Đokić kreativni tata
Petar Đokić kreativni tata inspiriše svesnim roditeljstvom
Petar Đokić kreativni tata je naša inspiracija! Ako pogledate instagram nalog s_petrom, videćete i zašto! On je nova generacija očeva, koji su angažovani oko svoje dece mnogo više nego što su to bile ranije generacije. Zainteresovan za psihološki razvoj deteta i spreman da uči. Očinstvo mu je zadovoljstvo a svoja…
9 saveta za uspešno uspavljivanje bebe
U prvim mesecima roditeljstva imate utisak da nikada više nećete spavati i da ćete narednih x godina bauljati svetom umorni, sa šansom da zadremate čim zastanete na duže od pet minuta.Ipak, ne mora biti tako. Donosimo vam 10 saveta za uspavljivanje bebe uz pomoć kojih će ona mirno spavati, baš…
dete od 3 godine
Dete od 3 godine prolazi kroz važan razvojni period
Dete od 3 godine prolazi kroz važan razvojni proces. Između druge i treće godine razvojni proces deteta je često za roditelja veoma zahtevan. Poželjan pristup je –  svesno roditeljstvo.Dete od 3 godine prvi put za sebe kaže JAMnogima je poznata treća godina kao vreme dečije tvrdoglavosti, neposlušnosti, stalnih ubeđivanja i…