Festival kreativnih mama nudi 4 različita sadržaja

festival kreativnih mama

Sadržaj

U susret Uskrsu u danima pred praznike, portal Trudnoća i zdravlje uz partnerstvo Blic Žene, organizuje festival kreativnih mama.

Festival se održava 02. Aprila (nedelja), od 10 do 18 časova. U poznatom prostoru  Dorćol Platza, ulaz je slobodan i roditelji kao i budući roditelji, su dobrodošli. Povedite mališane jer smo pripremili i sjajan program za njih.

Festival kreativnih mama (
Uočili smo da mnogi farmaceuti vole da štrikaju!

Festival kreativnih mama

Ko može, ko zna i ko hoće, ako ne mama? Mnoge buduće mame još u trudnoći otvaraju put skrivenim kreativnostima i talentima koje nose u sebi. Tako, među kreativnim mamama ima stomatologa koje su se okrenule svojoj nekada tajnoj ljubavi – fotografiji. Mnoge dame farmaceutkinje, uživaju u štrikanju torbica. Ili su povezale svoju profesiju sa hobijem i prave kozmetičke preparate… Mame psiholozi koje kreiraju stimulativne igračke za mališane… Kada je mama kreativna u onome čime se bavi, često na poseban način otkriva i svet mališanima.

Festival kreativnih mama
                     Ko može, ko zna i ko hoće, ako ne mama?

Mlade mame su promenile smisao zanata kakav pamtimo. Ako ste kreativni i hrabri samo napred! Nadamo se da će naš mali Festival pokrenuti mnoge mame koje u sebi nose kreativnost. Kreativne mame su pripremile izložbu svojih radova a neki od njih su inspirisani Uskrsom.

Festival kreativnih mama (
Ponuda na Festivalu je toliko raznolika da je teško nabrojati sve… Od izrade pelena od bambusa, jastučića i posteljine, preko odeće i predmeta za bebe i decu, do  izrade unikatnih predmeta opšte upotrebe…

Šta od sadžaja nudi Festival kreativnih mama?

Festival će imati četri različita sadržaja:

  • Izložbu kreacija mama učesnica festivala (25 kreativnih mama iz Srbije).
  • Zabavni i interaktivni program za decu.
  • Savetovalište za roditelje. Stručnjaci koji su veoma aktuelni roditeljima biće im na raspolaganju za konsultacije i savete. Radionicu stručnjaka.
  • Predstavljanje nekih proizvoda za trudnice, bebe i mame, naših pokrovitelja.
Festival kreativnih mama
Neke mame su psiholozi i uz malu podršku supruga, proizvode edukativne drvene igračke.

Program Festivala po satnici

Od 10 – 18 časova – Izložba kreativnih mama.

Od 10 – 18 časova – Roditeljima je na raspolaganju za savete Fizio mama:

Hristina Andrašević Dipl. Fizioterapeut.

Od 10 – 12 časova – Roditeljima je na raspolaganju za savete Logo centar za razvoj: Olivera Vilimanović, Master defektolog, logoped, „Marte Meo“ terapeut  i Danica Bojović, Master defektolog oligofrenolog.

festival kreativnih mama
                           Haos animatori unose radost i ozarena lica kod dece ali i roditelja.

Od 11 – 12 časova – Haos animatori – Animacija dece kroz program Haos animatora.

Od 12 – 14 časova – Roditeljima je na raspolaganju za savete Logo centar za razvoj: Saška Čvorak, Master defektolog, surdolog senzorni terapeut i Ivana Maksimović, Master defektolog, oligofrenolog

Od 14 – 15 časova – Radionica Fizio mama: Hristina Andrašević dipl. fizioterapeut – Pravilno držanje tela deteta i mame.

16,15 – 17 časova – Koncert – Muzički program za bebe i decu Artysh:Lab

https://www.instagram.com/artysh.lab/
Artysh:Lab interaktivni muzički program za bebe i decu

Od 10 – 18 časova – Naši pokrovitelji i time partneri: Roditelji mogu da saznaju više na jednom mestu o brendovima i primeni preparata: A-Derma, MultiGyn, MultiMam i Sinomarin babies.

Do održavanja Festivala ima dvoljno dana da predstavimo i druge pokrovitelje o čemu ćemo vas obavestiti.

Svim Kreativnim mamama i pokroviteljima Festivala na raspolaganju će biti profesionalni fotograf Aleksandar Pavlović Foto.

Od 10 – 18 časova – Još iznenađenja koja nećemo otkriti. Jer, kakva bi onda to iznenađenja bila! Možda nam nešto i Blic žena priprema?

Blic žena, najtiražniji, najčitaniji i najvoljeniji ženski magazin u regionu, postoji od 2004. Slogan magazina je “Pravi saveti za pravu ženu”. Blic žena izlazi jednom nedeljno, a svaki broj pročita između 700.000 i 1.000.000 čitalaca.

Festival kreativnih mama (
Niču sa iskustvom i knjige sa receptima za bebe, i prevodi knjiga o roditeljstvu.

Tajna koju je rekla jedna kreativna mama

Aleksandra Knežević nam je rekla tajnu mladih trudnica i majki: Kupci su prijavili da su im bitne 3 stavke korisničkog iskustva prilikom kupovine. Personalizovan proizvod, servis i kvalitet. Pokazalo se da kupovina od rukotvoraca ispunjava sve tri stavke. Današnja mama koja proizvodi se brine o svojim kupcima i posle kupovine. A sve to kroz stalni kontakt preko društvenih mreža i interneta.

Festival kreativnih mama (
Mama, diplomirani ekonomista je shvatila da svo svoje kreativno srce daje dok izrađuje Tihe knjige, koje stimulišu razvoj dece.

Šta sve prave kreativne mame?

Ponuda je stvarno raznolika i teško je sve nabrojati. Prevod knjiga za roditelje i mališane, pisanje kuvara za bebe i decu. Izrada nakita, predmeti od drveta (npr. daske za posluženje i seckanje, podmetače, drvene igračke stimulativne za razvoj dece). Zatim dečije igračke od raznih materijala, garderobu za mamu, bebu i decu. Prave ukrasne predmete za kuću, modne detalje. Upotrebne stvarčice za bebu (glodalice, lančići za dudu, beby ogrlice…), posteljinu, ukrasne jastučiće. Dodaćemo i jastuke za dojenje, gnezda za bebu. Podmetače za fotografisanje beba, fotografisanje beba, izradu slatkiša. Tihe knjige, oslikane upotrebne predmete (šolje, tacne, kašike, čaše, ešarpe…)… I još mnogo toga.

Festival kreativnih mama
Mame se odlično razumeju u modu i modne detalje, nakit…

Dobrodošli!

Druženja sa bebama, decom i roditeljima uvek donose puno radosti i pozitivne energije. Uz prisustvo kreativnih mama, ovaj festival će imati i dodatnu – kreativnu energiju!

avatar
Autor projekta Trudnoća i zdravlje. Autor realizovanih uspešnih projekata: Zdrava hrana-Zelena jabuka, Berza male privrede, Svet u srcu i brojnih drugih.

Podeli ovaj članak sa prijateljima

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
Skype
Email
Oktal - Multimam Jan24 Side
Femibion 2
Femibion
Femibion
Femibion 1 i 2
Femibion 1 i 2
Dynamic.rs
Dynamic.rs
Dynamic.rs
Najnoviji članci

5 problema sa kožom i bezbedni tretmani u trudnoći

Kada počinje postporođajna depresija i koliko može trajati?

4 najčešće promene odnosa sa partnerom tokom trudnoće

Kada je previše stresa u trudnoći i kako utiče na trudnicu i bebu?

25 preporuka da vam trudnoća bude što srećnije iskustvo

Preporučujemo vam...

Anđela Trajković, supruga i mama je naša kreativna mama, koja inspiriše! Ovo je priča o mladoj ženi koja je svoj zdravstveni problem sa uspehom rešavala. I koja pomaže drugim budućim...

Naša kreativna mama je Tijana Bratić, master psiholog i koautor brenda Frajla kids. Sada je supruga, majka i preduzetnica. Priča o Tijani možda i vas inspiriše da znanja koja imate...

Šta mame umeju znaju i mogu, pokazao je Festival kreativnih mama. U slavu kreativnosti i moći mama, želeli smo da prikažemo rad rukotvoraca, izdavača, umetnica… Uz partnerstvo  Blic Žene i...

Kreativna mama Lea Lilić je diplomirani menadžer bezbednosti. Majka je trogodišnje ćerke Maše i supruga gospodina Darka. Kreativna mama Lea Lilić Lea je autor knjige koja je nedavno izašla iz...