Majine Vežbe Za 3 Meseca do FIT FORME

Vežbe za Trecu i Cetvrtu Nedelju

Dugo se niste bavile sportom ili ste se možda tek porodile i pitate se odakle da počnete?

Želite da se dobro osećate, da imate bolju kondiciju i lepši izgled, jednom rečju FIT FORMU?

Ako ste se porodili, bili ste kod ginekologa na kontroli i on vam je odobrio u odnosu na vaše zdravstveno stanje da počnete sa vežbama- pravi je trenutak da nam se priključite! Dobro proverite da nemate dijastazu trbušnih mišića. Ukoliko imate dijastazu i vaš ginekolog vam je to potvrdio, radite primerene vežbe zaotklanjanje dijastazei rešavanje tog problema po uputstvima fizioterapeuta, jer dijastaza se neće povući sama. Ako je, znači sve u redu, porodilje  mogu početi sa laganim vežbanjem 6 nedelja nakon porodjaja, odnosno 8 nedelja nakon carskog reza.

Ako ste mamakoja nije duži period vežbalasada je taj trenutak da počnete!

Prilagodila sam vežbe baš za Vas tako da upalu mišića i ostale moguće tegobe nećete imati, polako ćete ući u formu i kondiciju i uskoro videti rezultate. U narednom periodu predstaviću Vam seriju vezbi za ulazak u formu, koje mozete raditi kod kuće, na otvorenom prostoru ili vežbati samnom. u City welnessu ako ste Beogradjanka. Moram napomenuti da su individualno vodjeni treninzi način da najbrze dodjemo do rezultata.

Majine Vezbe za Prve Dve Nedelje

Ako prema mojim uputstvima budete radili vežbe samostalno u svom domu, pažljivo pratite uputstva kao i uputstva za  pravilno disanje u toku vežbi, kako bi efekat vežbe bio pravi, tj. očekivani.

 

I da citiram Tisoa : „Fizička aktivnost može zameniti mnoge lekove, ali nijedan lek ne može zameniti fizičku aktivnost“.

Kruzni trening, „Majine vežbe – za 3 meseca do fit forme“,koji sprovodim, odnosi se na niz vežbi kojima obuhvatam rad svih misića. Vežbe se rade jedna za drugom bez pauze ili uz kratku pauzu  do zavrsetka kruga. Nakon završetka prvog kruga pravi se pauza 2 do 3 minuta  za početnike, pa se ponavlja isti krug još jednom ili još dva puta. Kružnim treningom postiže se i dobar kardio efekat, što je dobar način i za skidanje viška masti i postizanje bolje kondicije i izdržljivosti.

Nakon tri meseca, kada budete videli postignute rezultate, bićete stimulisani da sa vežbanjem nastavite.

Pored programa vežbi koji će biti predstavljen savetujem:

Hodanje je  idealan izbor aerobne vežbe za početnike i porodilje. Lagani do brzi hod je najbolji način za topljenje masti. Možete šetati parkom, atletskom stazom ili koristiti traku u teretani. Šetajte tempom koji Vam prija, da osetite zagrejano telo, da podignemo puls, ali da ne dodje do gubitka daha. Bicikla je takodje dobar izbor za početnike.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email
Licencirani fitness instruktor i Sertifikovani savetnik za ishranu. Od 10. godine trenirala je karate i bila prvakinja Jugoslavije. Njen program “Treniraj sa Majom” pravi je hit na društvenim mrežama. U svom studiju drži treninge, sa individualnim pristupom svakom učesniku, a fizičku aktivnost povezuje sa preporukama za zdravu ishranu.
Oktal pharma - EvaQu
Oktal pharma - Dianatal
Oktal pharma - Avene
Oktal pharma - Migrea
Oktal pharma - Multi-Gyn ActiGel
Oktal pharma 2 - Otikon
Oktal pharma 2 - EvaQu Kids
Oktal pharma 2 - Protect (A-derma)
Oktal pharma 2 - Exomega (A-derma)
Oktal pharma 2 - Sinomarin
Enterosgel
Oktal pharma 2 - Vitamil
Gravidon-A
Antimetil
App - Prva godina mame i bebe
App - Sve o porođaju
Preporučujemo vam...
Određena detetova ponašanja nisu poželjna.
Kako pomoći detetu da promeni svoje ponašanje?
Kako pomoći detetu da promeni svoje ponašanje? Određena detetova ponašanja nisu poželjna. Roditelji ih ne odobravaju i žele da ih koriguju kod svog deteta.Zelimo korigovati dečija ponašanja a ne deteVažno je uočiti ovo mesto- želimo korigovati dečija ponašanja, a ne dete. Ako ovako vidimo situaciju onda ćemo se usmeriti u…
Opadanje kose zbog Corona virusa
Opadanje Kose i Corona Virus
Svakim danom se broj ranih i kasnih simptoma Corona virusa povećava, između ostalog Corona virus zahvata i kožu i kosu.Opadanje kose zbog Corona virusa  je učestalo?Značajno, difuzno opadanje kose nakon infekcije Corona virusom se beleži kod oko 30% pacijenata, to su uglavnom pacijenti koji su razvili srednje tešku i tešku…