Za Bebe Rodjene Carskim Rezom, Za Bebine Grčeve, Za Podršku Imuniteta Dece, … – Trudnoća i Zdavlje

0

Klinički je dokazano da je upotreba BioGaia Protectis probiotskih kapi efikasna kod:

  • grčeva kod novorođenčadi
  • razvoja mikrobiote beba rođenih carskim rezom
  • infekcija i problema sa imunitetom (redovna primena značajno utiče na zdravlje – ustanovljeno je da deca ređe oboljevaju od crevnih infekcija i da ređe koriste antibiotike.)
  • dijareje (redovnom primenom kapi umanjuje se rizik od pojave dijareje, smanjuje se ozbiljnost tegoba i trajanje bolesti.)

BioGaia probitici od prvog dana rođenja

Lactobacillus reuteri Protectis koji se nalazi u BioGaia Protectis probioticima jeste jedna od najistraženijih dostupnih vrsta probiotskih bakterija, posebno kod beba i dece do treće godine života. BioGaia Protectis ispitana je u 137 kliničkih studija i pokazala se u potpunosti bezbednom za primenu od prvog dana rođenja, što je posebno važno roditeljima koji traže adekvatan dodatak bebinoj ishrani.
BioGaia Protectis probiotske kapi efikasne su kod grčeva kod novorođenčadi, razvoja mikrobiote beba rođenih carskim rezom, infekcija i problema sa imunitetom dece…
Zašto je bakterija Lactobacillus reuteri tako posebna?

Nisu svi probiotici isti!  Svaki soj probiotskih bakterija ima određena svojstva i način delovanja.

  1. reuteri Protectis jedinstven je po tome što je izolovan iz majčinog mleka. Za razliku od ostalih probiotika koji prolaze kroz čovekovo telo, prirodno okruženje ove bakterije je upravo ljudski organizam. Ona je, u stvari, sastavni deo zdravog organizma svake osobe. Sadržaj L. reuteri u majčinom mleku varira od žene do žene. Mleko dojilja koje žive u ruralnoj sredini sadrži veću količinu L. reuteri od žena koje žive u urbanoj sredini.

Pomoć kod grčeva

Grčevi pogađaju gotovo 25% beba. Iako se radi o relativno kratkom periodu u životu deteta, roditeljima čiji je zadatak da umire bebu koja neutešno plače čini se da su u pitanju godine.

Studije su pokazale da bebe sa kolikama imaju manji broj korisnih laktobacila u organizmu. BioGaia Protectis probiotske kapi sadrže Lactobacillus reuteri Protectis, koji podstiče rast “dobrih” bakterija u intestinalnom traktu, uspostavlja zdravu ravnotežu crevne flore i time značajno umanjuje prosečno dnevno trajanje plača.

Efikasnost je dokazana kliničkim studijama koje su  pokazale da se njihovom redovnom četvoronedeljnom primenom postiže redukcija plača kod beba u proseku sa tri na jedan sat dnevno.
BioGaia Protectis probiotske kapi efikasne su kod grčeva kod novorođenčadi, razvoja mikrobiote beba rođenih carskim rezom, infekcija i problema sa imunitetom dece…
Mikrobiota i carski rez

Tokom vaginalnog porođaja novorođenče dolazi u kontakt sa velikim brojem bakterija. Ovaj transfer mikroba je koristan za razvoj bebinog imuno sistema. Međutim, prilikom carskog reza taj put je izbegnut i novorođenče biva kolonizovano bakterijama vezanim za kožu i bolničko okruženje, što može dovesti do promene u crevnoj flori bebe.

Nedavno istraživanje pokazalo je da Lactobacillus reuteri Protectis može pomoći da se uskladi rani razvoj crevne flore kod beba rođenih carskim rezom, čineći njihovu mikrobiotu sličnijom vaginalno rođenim bebama. Ove bakterije takođe su korisne i za bebe rođene vaginalnim putem, tako što povećavaju broj “dobrih” bakterija u gastrointestinalnom traktu i podržavaju razvoj crevne flore. BioGaia probiotici su bezbedni da se koriste tokom dužeg vremenskog perioda i mogu da pomognu bebi da uživa u zdravom varenju u svojim prvim mesecima života.
BioGaia Protectis probiotske kapi efikasne su kod grčeva kod novorođenčadi, razvoja mikrobiote beba rođenih carskim rezom, infekcija i problema sa imunitetom dece…BioGaia Protectis probiotske kapi efikasne su kod grčeva kod novorođenčadi, razvoja mikrobiote beba rođenih carskim rezom, infekcija i problema sa imunitetom dece…
Bezbedne, prirodne i jednostavne za upotrebu

BioGaia Protectis probiotske kapi su potpuno prirodne i bezbedne za upotrebu. Kapi nemaju ukus i sasvim su jednostavne za upotrebu – 5 kapi jedanput dnevno.

PROMO ČLANAK

Share.

About Author

Comments are closed.