5 Video Klipova KUVAMO ZAJEDNO!

0

Drage Mame i Tate, šaljite nam zabavne video klipove zajedničkog kuvanja sa decom! Kuvanje sa decom je već samo po sebi zabavno.

To je  sjajno druženje, pa tema našeg malog konkursa nije teška!

Video klip nam pošaljite na emai harmoniabeograd@gmail.com najkasnije do 15.12.2020.godine. Uz video klip pošaljite nam i ime i prezime jednog roditelja, grad i broj telefona.

Pregledaćemo sve a objaviti zajednički video sa najzabavijim, i obeleženim izabranim klipovima koje će nagraditi ALEVA d.o.o..

Novi program Aleve bez natrijum glutaminata. Prirodno visok sadržaj vlakana.

Aleva d.o.o. nagrađuje sa čak 5 poklon paketa, snimajte i šaljite jer, možda ste baš vi dobitnik ove sjajne nagrade. U paketu će se naći izvanredni pokloni iz proizvodnog programa Aleve d.o.o. i malo iznenađenje!

Svakako ćemo se sjajno družiti i zajedno uživati u vragolijama mališana!

 

 

 

 

Slanjem video klipa i podataka, smatraće se da ste saglasni da se video klip  mže objaviti na sajtu www.trudnocaizdravlje.rs, i njegovim pratećim društvenim mrežama i Yotube kanalu Trudnoća i zdravlje. Primljene video klipove za konkurs KUVAMO ZAJEDNO , Udruženje Harmonia ne može ustupati drugim licima ni organizacijama, već se mogu objaviti samo na portalu Trudnoća i zdravlje i pratećim društvenim mrežama i Youtube kanalu Trudnoća i zdravlje.

Konkurs važi za teritoriju Srbije!

O kompaniji Aleva d.o.o.

Mi smo jedan od vodećih proizvođača prehrambenih proizvoda sa tradicijom dugom preko 70 godina. Sa svojim visokokvalitetnim proizvodima pored domaćeg tržišta, prisutni smo i na svim tržištima zemalja zapadnog Balkana, Rusije i bivših republika Sovjetskog Saveza.

Aleva nove čorbe

Probajte nove Aleva čorbe, bogate povrćem i kvalitetnim sastojcima, bez natrijum glutaminata!…
Krem čorba sočivo
Krem čorba brokoli
Krem čorba karfiol

Supe i čorbe su idealan porodični obrok za ručak ili večeru, za decu i celu porodicu.

Izbor namirnica, način pripreme i čuvanja kuvane hrane utiče na sastav i kvalitet obroka.

Koja je čorba najbolja za decu? – Svaka, ako je pripremljena prema preporukama i od kvalitetnih sastojaka, i naravno sa ljubavlju!

Share.

About Author

Comments are closed.