Nagrađujemo 5 Najzabavnijih Video Klipova KUVAMO ZAJEDNO!

0

Drage Mame i Tate, šaljite nam zabavne video klipove zajedničkog kuvanja sa decom! Kuvanje sa decom je već samo po sebi zabavno i sjajno druženje, pa tema našeg malog konkursa nije teška!

Video klip nam pošaljite na emai harmoniabeograd@gmail.com najkasnije do 15.12.2020.godine. Uz video klip pošaljite nam i ime i prezime jednog roditelja, grad i broj telefona.

Pregledaćemo sve a objaviti zajednički video sa najzabavijim, i obeleženim izabranim klipovima koje će nagraditi ALEVA d.o.o..

Novi program Aleve bez natrijum glutaminata. Prirodno visok sadržaj vlakana.

Aleva d.o.o. nagrađuje sa čak 5 poklon paketa, snimajte i šaljite jer, možda ste baš vi dobitnik ove sjajne nagrade. U paketu će se naći izvanredni pokloni iz proizvodnog programa Aleve d.o.o. i malo iznenađenje!

Svakako ćemo se sjajno družiti i zajedno uživati u vragolijama mališana!

 

 

 

 

Slanjem video klipa i podataka, smatraće se da ste saglasni da se video klip  mže objaviti na sajtu www.trudnocaizdravlje.rs, i njegovim pratećim društvenim mrežama i Yotube kanalu Trudnoća i zdravlje. Primljene video klipove za konkurs KUVAMO ZAJEDNO , Udruženje Harmonia ne može ustupati drugim licima ni organizacijama, već se mogu objaviti samo na portalu Trudnoća i zdravlje i pratećim društvenim mrežama i Youtube kanalu Trudnoća i zdravlje.

Konkurs važi za teritoriju Srbije!

Share.

About Author

Comments are closed.