Novogodišnje Darivanje Naj Videoklip

Veliko Novogodišnje Darivanje - Naj Videoklip Moja Beba Moje Dete!

Drage Mame i Tate spremajte kamere ili telefone zabeležite zanimljive zabavne i nezaboravne trenutke vaših mališana jer počinje Veliko Novogodišnje darivanje.

– Moja beba, Moje dete! Novogodišnje darivanje

Potrebno je poslati na email harmoniabeograd@gmail.com:

  • Ime i prezime roditelja koji šalje video klip,
  • Najviše 2 video klipa ,
  • Mesto stanovanja i mobilni telefon (kontakt telefon).

Prijave primamo do 05. januara 2021.godine, a rezultate objavljujemo do 10. januara 2021.godine. Darivanje/konkurs važi za teritoriju Srbije.

Ćak  9 sjajnih nagrada ide najzabavnijima! Evo i  nagrada: 

 

Novogodišnje darivanje

Oktal pharma :

Dva Paketa sjanih proizvoda Jedan paket za novopečene mame: A-derma EXOMEGA CONTROL 2u1 ulje za kupanje beba 200ml, MultiMam Balm, BioKult Infantis, Avene termalna izvorska voda 50 ml + Avene Cicalfate obnavljajuća krema, Vitamil,Eva Qu, Sinomarin Children, MultiGyn FemiWash i Jedan paket za mame sa iskustvom!: A-derma EXOMEGA CONTROL ulje za tuširanje 200 ml,  BioKult Advanced, Avene termalna izvorska voda 300 ml,  Vitamil D3,  Eva Qu children, Sinomarin Children, MultiGyn FemiWash, MultiGyn FloraPlus.

 

 

 

 

larousse enciklopedija za malisane telo 258x300 1

Laguna i Mala Laguna

Daruju dva poklon paketa: Paket knjiga edicija Vučko Plavić, autora Danijel Pikuli, Frederik i  u drugom paketu, Larousse enciklopedija za mališane – Telo.

 

 

 

 

 

 

Novogodišnje darivanje

Paket iz bogatog asortimana proizvodnog programa Aleva d.o.o.,  našeg renomiranog prehrambenog proizvođača, sa poklonom iznenađenja!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Novogodišnje darivanje

Dvorac Ivanović Koceljeva:

Hotel Dvorac  Ivanović, daruje vaucer za dve noci za dve odrasle osobe i dvoje dece do 10 godina sa doruckom i neogranicenim koriscenjem kopletnog wellness spa koncepta.

 

 

Novogodišnje darivanje

Ewopharma d.o.o:

Paket Biogaia – BioGaia kapi sa vitaminom D, BioGaia kisobran, Portikla.

 

 

 

 

 

 

 

 

Novogodišnje darivanje

 

Restoran Manufaktura Beograd/ AUTHENTIC BALKAN FOOD AND DRINK:

Daruje vaučer za jednu porodicu, mamu, tatu i decu za nezaboravan ručak u Beogradu u autentičnom ambijentu.

 

 

Novogodišnje darivanje

Ecoegg Srbija:

Daruje ECOEGG 2u1 ekološki deterdžent + omekšivač za veš je 100% hipoalergijski.

 

 

 

 

 

Slanjem video klipa i podataka smatraće se da ste saglasni da se video klip može objaviti na sajtu www.trudnocaizdravlje.rs, i njegovim pratećim društvenim mrežama i Yotube kanalu Trudnoća i zdravlje. Primljene materijale (video kčipove), Udruženje Harmonia ne može ustupati drugim licima ni organizacijama, već se mogu objaviti samo na portalu Trudnoća i zdravlje i pratećim društvenim mrežama i Youtube kanalu Trudnoća i zdravlje.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email
Preporučujemo vam...
roditeljstvo za detetov i licni razvoj
Roditeljstvo za Detetov i Lični Razvoj
Biti roditelj, roditeljevati, može se izjednačiti sa biti umetnik života. Na putu roditeljstva ima mnogo zamki i izazova. Koliko izazova toliko prilika da se razvijamo kao ličnosti, da pravimo lične promene. Time i da postajemo bolji ljudi.Roditeljstvo prilika za lični razvoj?Svako naše dete, daje nam novu šansu da napravimo novu…
vezbe za hipotonus bebe
Pogledajte Video – Vežbe za Hipotonus Bebe
Za psihomotorni razvoj deteta, bitno je da se što pre prepozna hipotonus, i počne sa radom kako bi se otklonio problem.Potrebno je što ranije otkriti Hipotonus kod bebe?Mišićni tonus je otpor pasivnim pokretima ekstremiteta. Može da bude smanjen (hipotonus) ili povećan (hipertonus).Ako se poremećaji u mišićnom tonusu  ne prepoznaju na vreme dete počinje…
Šta je FertilityAid MD for women?
Fertility AID MD Woman – Preparat u Tretiranju Infertiliteta
Šta je FertilityAid MD for women?Patentirana i klinički proverena formula stvorena od strane vrhunskih eksperata za infertilitet koja je namenjena pripremi žene za začeće.Pripremate se i želite da ostvarite roditeljstvo? Preporučićemo vam najefikasniji preparat u tretiranju infertiliteta poslednjih 10 godina u USA.Pruža potporu zdravom hormonskom balansu, štiti jajnu ćeliju u…