Posebno zvučno disanje u vežbama balansa

Posebno zvučno disanje u vežbama balansa

Posebno zvučno disanje u vežbama balansa je specifična yoga vežba. Sve vežbe balansa pomažu da dođemo do unutrašnjeg mira, povećanja koncentracije, boljeg mentalnog usredsređivanja. Do harmonije duhovne i fizičke ravnoteže, formiranja pozitivnog stava i duboke relaksacije.

Posebno zvučno disanje u vežbama balansa

Vežba se radi u stojećem položaju.

Leđa su prava. Ruke lagano spuštene pored tela.

Opustite se. Osvestite disanje.

Dišite na nosprovlačeći vazduh kroz zadnji zid grla i dok udišete i dok izdišete, normalnim ritmom (u svom ritmu disanja), tako da čujete sebe kao šum okeana. Opustite se. Osvestite disanje. Nađite fokus, najbolje u visini očiju ili malo iznad.

Posebno zvučno disanje u vežbama balansa

Osnivač studija Yoga Friends, jogom bavi dugi niz godina kao instruktor, stekla je zvanje Yogi Siromani. Svoju obuku za instruktora yoge završila je u „Scientific Yoga Center“ u Los Anđelesu, kod yoga učitelja, Raghavana Dassa koji je koncipirao Raghavan’s Yogu. S obzirom da je ova vrsta yoge jedinstvena za Ameriku, Maya je jedini instruktor koji ovu yogu podučava u Beogradu i Srbiji.
Preporučujemo vam...
mama koja pravi Tihe knjige
Tamara Jeremić, kreativna mama koja pravi Tihe knjige
Naša kreativna mama koja pravi Tihe knjige, po struci je diplomirani ekonomista EKOF-a. Kreativac, i vlasnica jednog malog biznisa po imenu Kreativna Iglica.Mama koja pravi Tihe knjigeMožda će i vama biti inspiracija Tamara Jeremić? Možda i vi oslušnete svoje skrivene talente? I dopustite im da vas pokrenu i promene život.…